Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ



info@epam-hellas.gr
24 Φεβ
https://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif
https://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif
https://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ



ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.



Γνωστοποιούμε σε όλους τους πυρήνες του ΕΠΑΜ, και ειδικά τους συντονιστές, ότι έχουν κυκλοφορήσει εδώ και ημέρες οι εξής μπροσούρες του ΕΠΑΜ που είχαν προγραμματισθεί από την ομάδα εκτυπώσεων της Πολιτικής Επιτροπής:

1. Του καθηγητή Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας Παντείου Παν/μίου Γιάννη Παπαμιχαήλ, μέλους Π.Ε. του ΕΠΑΜ, με τίτλο «Οικονομική κρίση, πολιτική υποτέλεια και προβληματισμοί».

2. Τα πρακτικά της Διεπιστημονικής Συνάντησης του Δικτύου Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Κοινωνικών Μελετών και Ψυχολογικής Υποστήριξης, με τίτλο «Συνέπειες της απορρύθμισης των εργασιακών και κοινωνικών σχέσεων την εποχή της οικονομικής κρίσης» (με επιμέλεια της ψυχολόγου Ευγενίας Σαρηγιαννίδη).

3. Υπό έκδοση: Η «Ιδρυτική Διακήρυξη - Τι είναι και τι θέλει το ΕΠΑΜ».

Επιβάλλεται όλοι οι πυρήνες του ΕΠΑΜ να προμηθευθούν
τουλάχιστον 100 αντίτυπα από την κάθε μία για να διατεθούν στα μέλη και τους φίλους του Μετώπου κατά την διάρκεια των συναντήσεων και των εκδηλώσεών μας. Η τιμή που έχουμε ορίσει ως ελάχιστη είναι 2 ευρώ το αντίτυπο. Από αυτά τα 2 ευρώ τα 0,35 αναλογούν στην αμοιβή του τυπογράφου και τα υπόλοιπα σε κάθε τοπικό ΕΠΑΜ. Όπως καταλαβαίνετε, η πώλησή τους είναι αναγκαία και απαραίτητη για την ενίσχυση των οικονομικών του ΕΠΑΜ.

Για την προμήθεια των παραπάνω εντύπων, αλλά και για την εκτύπωση οποιουδήποτε άλλου εντύπου χρειάζεται κάθε πυρήνας, να απευθύνεστε στον συναγωνιστή τυπογράφο (μέλος του ΕΠΑΜ Κέντρου) Παναγιώτη Ευαγγέλου ή στον συναγωνιστή γραφίστα (μέλος του ΕΠΑΜ Νοτίων) Βασίλη Καραγιάννη (τηλ. 6944 656092).

Διεύθυνση και τηλέφωνο του τυπογράφου Παναγιώτη Ευαγγέλου: Ζήνωνος 30 (εντός Στοάς), Ομόνοια, τηλ. 210 5236488 - 6977 664065.



Από την Ομάδα Εκτυπώσεων της Π.Ε.

Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης



24-2-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου